SRBIJA ZOVE | POZIV NAJMLAĐIMA, OSNOVNIM ŠKOLAMA, ŠKOLAMA FUDBALA I FUDBALSKIM KLUBOVIMA NA UTAKMICU ORLOVA SA MAĐARSKOM U KVALIFIKACIJAMA ZA EP!

Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od 7 do 14 godina, kao i Osnovne škole širom Srbije da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ u četvrtak, 7. septembra, sa početkom u 20.45.

Због забране играња утакмице у присуству навијача, Фудбалски савез Србије позива најмлађе навијаче да још једном буду 12. Играч Орлова и направе најлепшу фудбалску атмосферу!

Како до источне трибине стадиона “Рајко Митић”?

Преузми табелу са линка  Spisak dece za utakmicu SRBHUN_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole и до понедељка 04.09. до 12,00 достави списак а на е-маил адресу velibor.djuric@fss.rs (контакт телефон +381652310710).

На број до 15 деце потребно је пријавити једно одговорно, пунолетно лице. Групе које броје више од 15 деце у обавези су да пријаве онај број пунолетних лица пропорционалних наведеном правилу.

За сва питања можете се јавити на наведени контакт.

Волонтери Фудбалског савеза Србије ће све групе дочекати на стадиону и сместити на источну трибину која ће бити намењена најмлађим навијачима.

Репрезентација вас зове, заједно до Европског првенства!